Ziółek

Noclegi w domkach letniskowych w Chłapowie

ul. Gościnna 16, 84-120 Władysławowo - Chłapowo, pomorskie, tel. (58) 674 33 19693 716 518

Opinie i pochwały - "Ziółek"

Domki sa urocze, bardzo wygodne i fantastcznie wysposażone. Nawet pralka! Włascicielka, pani Ewa, jest cudowna kobieta, jestem przekonana ze dosłownie wszystko można z nią dogadac, cokolwiek byloby potrzeba. Na koniec cudownego pobytu mielismy niefortunna przygode z zostawieniem jednej torby w domku, oczywiscie z winy naszego roztargnienia. Jednak zostala ona bez problemu odesłana paczką. Pani Ewa kilka razy kontaktowała się w kwestii dotarcia paczki. Bardzo uczciwi i uczynni ludzie. Serdecznie polecamy! Aha! wisienka na torcie to króliczek :) dla którego kazdy powrót z plazy był pełen zbiorów zieleniny :))) Córka zachwycona! Ogród również bardzo przyjemny... zachwytów nie ma końca. Krótko - Polecamy!!!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Izabela — 2019.10.13 77.253.96.23 - 77-253-96-23.adsl.inetia.pl

Domki super-czyściutko, ładnie urządzone i niczego nie brakuje, gospodarze bardzo mili i pomocni. właśnie wróciliśmy i polecamy każdemu. Teren dla dzieci idealny.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Janusz z Płocka — 2018.06.21 37.247.231.34 - apn-37-247-231-34.static.plusnet.pl

Polecam. super czysciutko, nowoczesnie, atrakcje dla dzieci, plac zabaw. gospodarze bardzo mili i pomocni. bylam z dziecmi lipiec 15. 2016.

ela lublin — 2016.07.31 164.127.158.50 - user-164-127-158-50.play-internet.pl

Gorąco polecamy rodzinom z dziećmi, właśnie wróciliśmy, jesteśmy zachwyceni. Gospodarze bardzo mili, rezerwowaliśmy w grudniu i wszystko się w dniu przyjazdu zgadzało( tak jak uzgodniliśmy przez tel tak było). Domki czyste dobrze wyposażone(pralka, mikrofala, krzesełko do karmienia, łóżeczko, bramki zabezpieczające), blisko morza, nawet z wózkiem nie mieliśmy problemu z dojściem na plażę wąwozem. Teren domków przystosowany do dzieciaczków (ogrodzony, plac zabaw, trampolina, klatka z króliczkiem) rodzice zadowoleni bo chwila wypoczynku a dzieci zajęte.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Justyna i Łukasz, Lublin — 2016.07.03 87.246.236.24 - gamar.ae1x419.dhiblang.lubman.net.pl

serdecznie polecamy , bardzo przyjemnie można spędzić wakacje, mili i uprzejmi właściciele, dużo atrakcji dla dzieci, blisko do morza, domki bardzo wygodne . POLECAMY!!

Mariusz Renata Skarzysko — 2016.03.13 91.239.249.130 - 91.239.249.130

Gorąco polecam!!! Domki położone są w miejscowości Chłapowo, w spokojnej okolicy a jednak niedaleko do morza. Wyposażone są we wszystko co jest potrzebne szczególnie przy wypoczynku z dziećmi (m.in. kuchenka mikrofalowa, pralka, suszarka, wygodne leżaki na plażę oraz niezbędny parawan). Właściciele to bardzo przemiłe małżeństwo a kwiecisty, zielony i zadbany ogród to wisienka na torcie ;-). Gorąco pozdrawiamy!

Magda Łódź — 2015.08.23 89.228.163.82 - host-89-228-163-82.lodz.mm.pl

Oferta w 100% warta polecenia
domek wysoki standard ,miło urządzony ,wszystko co potrzebne do spędzenia urlopu jest,lokalizacja dobra ,miła atmosfera,warunki dla dzieci idealne lepiej nie można trafić pozdrawiam Katarzyna Sosnowiec

KATARZYNA SOSNOWIEC — 2013.09.13 87.205.9.125 - 87-205-9-125.ip.netia.com.pl

Właśnie wróciliśmy z wakacji w Chłapowie. Gorąco polecamy wszystkim a szczególnie rodzinom z dziećmi domki u Pani Ewy i Pana Damiana. Jest tam fajny plac zbaw,bardzo zielono i przyjemnie. Domki są czyściutkie i dobrze wyposażone. Do morza jest blisko,ale domki znajdują się dosyć daleko od głównej dość ruchliwej drogi. Co mnie zachwyciło to to,że nie musieliśmy przechodzić przez całą miejscowość,tylko szliśmy sobie przez piękny wąwóz ścieżką do morza. Cudowne miejsce,wszędzie blisko. Jesteśmy zachwyceni i mamy nadzieję,że uda nam się tam wrócić może za rok lub dwa. Pozdrawiamy przemiłych właścicieli.

Agnieszka z Andrychowa — 2012.08.31 195.117.93.1 - a01-nat.satkol.pl

jednym zdaniem polecam . domki świetnie wyposażone na wysokim standardzie,ponadto miła atmosfera, fajny plac domek dla dzieci piaskownica króliki psy gołębie i jeszcze dwa ćwierkające ptaszki , do plaży blisko do jadłodajni również , powiem szczerz jak w przyszłym roku będę sie wybierał nad morze nie będę szukał nic innego ..
pozdrawiamy z nysy ☺

marcin i kasia nysa — 2012.08.27 83.5.179.181 - aaqt181.neoplus.adsl.tpnet.pl

Od kilku lat spędzamy wakacje nad polskim morzem zazwyczaj w pobliżu Władysławowa. Mieszkaliśmy w różnych miejscach, dwa ostatnie lata spędziliśmy u Pani Ewy i Pana Damiana przy ul. Gościnnej w Chłapowie. To miejsce możemy polecić wszystkim. Przesympatyczna rodzina właścicieli, schludne i bardzo dobrze wyposażone domki. To idealne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi i ludzi poszukujących dobrego miejsca do prawdziwego wypoczynku. Polecamy gorąco. Pozdrawiamy.

Rodzinka z Ozorkowa — 2012.02.03 81.168.185.202 - 81.168.185.202

Właśnie wróciliśmy z urlopu w Chłapowie. Domki są superrrrrrrr. Posiadają wszystko czego trzeba do normalnego życia z małymi dziećmi. Pralka, lodówka, są nawet bramki zabezpieczające schody. Gorąco polecamy i pozdrawiamy Panią Ewę i Jej urocze córeczki (specjalne pozdrowienia dla Asi od Jagody ;-)) AAA i oczywiście najważniesze tak jak się umówiłam do ceny przy rezerwacji a było to na przełomie roku 2010/2011 to taką cenę zapłaciłam.
JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM Dominika

Dominika, Tomasz i Jagoda Rydułtowy — 2011.08.17 79.163.154.128 - public39552.xdsl.centertel.pl

Super miejsce polecam rodzinom z dziećmi, mili właściciele, czyste i dobrze wyposażone domki, posesja ogrodzona i daleko do drogi więc pociechy bezpieczne ( pozdrowienia dla Pani Renii ) i jeszcze jedna ważna sprawa - własciciele nie lecą w balona z cenami, tak jak się umówiłem pół roku prędzej tak też zapłaciłem

Joanna i Remigiusz Nysa — 2011.07.11 188.47.127.166 - public32678.cdma.centertel.pl

domeki wspaniale``ogrod cudowny,wlasciecielebardzo mili i uprzejmi,to miejsce to kawalek raju na ziemi, goraco polecan, warto:)

barbara morawiec — 2010.08.14 83.238.28.17 - host-83-238-28-17.alpha.pl

Gorąco polecam wypoczynek w tych domkach. Domki czyste, wyposażenie mile nas zaskoczyło, mili gospodarze, placyk zabaw dla dzieci zarówno małych jak i troszkę starszych, dużo zieleni. Blisko do morza. Ja tam za rok wracam!

Ania z W-wy — 2009.09.02 195.238.227.192 - 195.238.227.192

Własnie w sobote wrociłem z szesciosobowego domku.Domek bardzo czysciutki wyposazony we wszystko co potrzebne. Przemili gospodarze,blisko do morza i do knajpek na piwko i rybke.Polecamte domki,a zwlaszcza dla rodzin z małymi dziećmi, dla maluchów plac zabaw przed domkami to bajka, a dla nas rodziców cisza i spokój.Pełen wypoczynek. Za rok znów tam jadę.

nikodem katowice — 2009.07.20 83.13.21.250 - fav250.internetdsl.tpnet.pl

Podpisujemy się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami. Dodam tylko, że miejsce bezpieczne dla dzieci - co dla nas, Rodziców, jest bardzo ważne. I Kropka też sympatyczna ;)Pozdrawiam i Dziękuję

Ania,Bartek, Jakub i Szymon - Poznań — 2009.07.01 188.33.62.134 - 188.33.62.134

Gorąco polecam bardzo fajne miejsce w szczególności dla rodzin z dziećmi,wszystko w zasięgu ręki sklepy smażalnie ryb plaża.Domki zadbane czyściutkie mili właściciele.

Barbara MYSŁOWICE — 2009.06.28 85.89.173.141 - staticline13442.toya.net.pl

Właśnie wczoraj wróciliśmy z domku dla sześciu osób, świetne miejsce, domek zadbany-czyściutkiwyposażony we wszystko
co potrzebne aby czuć się jak w domu nawet w czasie deszczu,
dla dzieci fajny plac zabaw, do plaży bliziutko, do sklepów także.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy gorąco nawet poza sezonem.

barbara z Warszawy — 2009.06.15 83.6.164.130 - abaa130.neoplus.adsl.tpnet.pl

Polecamy goraco. Super miejsce na wypoczynek dla rodziców z małymi dziećmi. Posesja ogrodzona z atrakcjami dla maluchów. Przemiła atmosfera, domki czyste, zadbane, wyposazone we wszystko co potrzebne.Bardzo dziekujemy za miły pobyt.Pozdrawiamy.

J.P.A Cieślak — 2008.08.16 78.88.173.6 - 078088173006.elb.vectranet.pl

Fajne miejsce, polecam na letni wypoczynek, domki wyposażone we wszystko co najlepsze i bardzo czyściutkie. Przemili gospodarze. Byliśmy na majowym wypoczynku. 2008 za rok wybieramy sie ponownie.

marzena i sławek Torun — 2008.07.31 78.28.14.199 - 199.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

Polecam wszystkim goraco i z całą odpowiedzialnoscią. Przemili gospodarze, domki wyposażone we wszystko co niezbędne. Zadbane, czyste, teren wokół zamykany. Czuliśmy sie tam jak w domu.

Ewa - Busko-Zdrój — 2008.01.27 79.185.71.122 - adnp122.neoplus.adsl.tpnet.pl

super miejsce polecam wszystkim --fajna atmosfera czysto i przyjemnie.

WIESłAWSULEJóWEK KOłO WARSZAWY — 2008.01.16 83.31.198.79 - cos79.neoplus.adsl.tpnet.pl

Mówcie co chcecie My tam wracamy.

kasia i zbyszek Toruń — 2008.01.14 79.186.132.42 - aefc42.neoplus.adsl.tpnet.pl

Gorąco polecam wczasy w tym miejscu! Miła atmosfera, świetnie wyposażone domki, mnóstwo atrakcji dla dzieci. Naprawdę można odpocząć!

Wioleta, Warszawa — 2007.09.04 83.31.142.36 - cmo36.neoplus.adsl.tpnet.pl

Było super, domki komfortowe, blisko morze...

becia — 2006.09.24 83.7.39.184 - abfb184.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Ziółek

www.ziolek.letnik.pl - domek letniskowy Chłapowo

Tylko najatrakcyjniesze domki letniskowe nad Bałtykiem. Noclegi na wczasy nad morzem na słoneczne lato, kolorową jesień, białą zimę oraz rozkwitająca wiosnę. Szukasz podobnych noclegów w domku letniskowym w Chłapowie?

©  1999 - 2019   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w domkach letniskowych w Chłapowie